Algemeen


vogels.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Algemeen
Anbvv
Alles over de algemene nederlandse bond van vogelhouders
http://www.anbvv.nl

Ivnhardenberg
Vogels algemeen -ivn werkgroep dieren
http://www.ivnhardenberg.nl/werkgroep/dieren/vogels.html

Madcow1
Vogels algemeen
http://www.madcow1.nl/vogelsalgemeen/vogelsalg.html

Vanderbijldiervoeders
Vogels algemeen. alles voor huisdieren, hobbydieren, tuinieren, werkkleding, ruitersport bij uw groene vakwinkel van der bijl in voorstonden, brummen, gelderland
http://www.vanderbijldiervoeders.nl/vogels-algemeen.html

Vetdoest
Vogels algemeen | veterinary practice doest
http://vetdoest.com/?page_id=260

Vogelbescherming
Vogelbescherming nederland | algemene tuinvogels. welke vogels kunt u zien in uw tuin? hier 25 vogels die veel in tuinen voorkomen op een rijtje.
http://www.vogelbescherming.nl/tuinvogel/tuinvogels/algemene_tuinvogels

Gerelateerd
 • Kijk op 130 meter hoogte naar hoe vogels broeden in De Mor..
  DE MORTEL - De lente begint bijna en dus begint alles met vleugels en veertjes er langzaamaan flink op los te tjilpen. Voor de Vogelbescherming genoeg reden om zondag weer een aantal webcams in de natuur aan te zetten voor vogelliefhebbers. Zoals eentje in een communicatietoren in De Mortel.
 • Drontenaar Fred Vogels in greep van oorlog
  Maandagavond is de herdenking van de Nederlandse doden in de Tweede Wereldoorlog en andere conflicten. Voor Drontenaar Fred Vogels vormt de oorlog een rode draad in zijn leven. Zijn familie zat in de Duitse kampen. Vanuit de behoefte om de bevrijders te ontmoeten, heeft Vogels sinds 2002 bijna jaarlijks de invasiestranden in NormandiŽ bezocht en daar documentaires over gemaakt. Recent verscheen de film Omaha Beach over de Amerikaanse 29ste infanterie divisie op D-Day, waarvoor Vogels de muziek heeft gecomponeerd. Hij schreef ook andere composities rond het thema oorlog. Naast muziek houdt de Drontenaar de website Back to Normandy bij. Daarop staan bijna 50.000 verhalen over gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. Met een muisklik op een kaart is op te zoeken wat er bij jou in de buurt is gebeurd.
 • Vogels bereikt na penalty's opnieuw bekerfinale - De Gooi
  Titelverdediger IJsselmeervogels heeft zich opnieuw geplaatst voor de finale van de districtsbeker. Doelman Patrick Zonneveld was dinsdagavond de gevierde man bij de Spakenburgers: hij verrichte eerst meerdere belangrijke reddingen, stopte bij de strafschoppenserie na 1-1 in reguliere speeltijd de tweede van DOVO en schoot zelf de beslissende penalty binnen.
 • De vogels van Tom Poulsom zijn nu te koop als LEGO-set
  In 2012 schreef ik over Tom Poulsom en de prachtige vogels die hij maakt van LEGO. In 2015 is er weer een reden om over hem te schrijven.
 • Zelfs de vogels zijn stil in Delden
  HOTEL TWENTE - Donderdag is Twente een hotel rijker. InterCityHotel in Enschede opent haar deuren. Journalist Martin Ruesink reist vier dagen langs Twentse hotels en doet verslag. Wie ontmoet hij, slaapt hij er lekker en is er wel markt voor meer hotels?
 • Vogelhospitaal: 'Laten politici eens komen kijken'
  Het zag er vorig jaar op financieel vlak nog somber uit voor Vogelhospitaal Naarden. Sluiting loerde om de hoek, omdat diverse gemeenten in 't Gooi en Flevoland
 • Nationale Vogelweek: in Stad vogels kijken
  OOG Radio en Televisie, de stadszender van Groningen
 • Ommen: melding volstond voor kap bomen op Landgoed Het Laer
  De gekapte bomen op Landgoed Het Laer in Ommen hadden geen monumentale waarde, een melding voor de kap was voldoende. Dat zegt de gemeente Ommen in een reactie op de oprichting van de groep 'Vrienden van het Landgoed Het Laar'.
 • See my nailart!
  †Hoi hoi, ik wil jullie graag mijn nail art laten zien! Ik ben hier al zo een 3 jaar mee bezig. Mijn nagels zijn dun dus ze zijn op de foto's best kort. Alle foto's en creaties zijn van mij...
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal