Algemeen


vogels.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Algemeen
Anbvv
Alles over de algemene nederlandse bond van vogelhouders
http://www.anbvv.nl

Ivnhardenberg
Vogels algemeen -ivn werkgroep dieren
http://www.ivnhardenberg.nl/werkgroep/dieren/vogels.html

Madcow1
Vogels algemeen
http://www.madcow1.nl/vogelsalgemeen/vogelsalg.html

Vanderbijldiervoeders
Vogels algemeen. alles voor huisdieren, hobbydieren, tuinieren, werkkleding, ruitersport bij uw groene vakwinkel van der bijl in voorstonden, brummen, gelderland
http://www.vanderbijldiervoeders.nl/vogels-algemeen.html

Vetdoest
Vogels algemeen | veterinary practice doest
http://vetdoest.com/?page_id=260

Vogelbescherming
Vogelbescherming nederland | algemene tuinvogels. welke vogels kunt u zien in uw tuin? hier 25 vogels die veel in tuinen voorkomen op een rijtje.
http://www.vogelbescherming.nl/tuinvogel/tuinvogels/algemene_tuinvogels

Gerelateerd
 • Verdachte moord Den Hoorn vrij
  De rechtbank op Schiphol heeft dinsdag het voorarrest opgeheven van een van de verdachten van de moord op Edward Mink (42) uit het Zuid-Hollandse Den Hoorn. Mink, die in Rijswijk een winkel had in exotische vogels, werd op 20 maart vorig jaar in zijn woning door het hoofd geschoten.
 • DSK houdt lang stand tegen IJsselmeervogels
  Een dik uur gaf DSK grootmacht IJsselmeervogels meer dan behoorlijk partij. Daarna was de pijp leeg en denderde de topklasser over de moegestreden Haarlemmers heen: 0-9.
 • Hans Vogels is Rooise Sportman van het Jaar 2014
  SINT-OEDENRODE - Motorcrosser Hans Vogels is vrijdagavond uitgeroepen tot de Rooise sportman van het jaar 2014. Dat gebeurde tijdens het Sportgala in De Beurs. "Hans Vogels is de man waar heel Rooi vol trots over spreekt.
 • Het leven van drieteenstrandloper G3BGGW
  Nee, geen karakter uit Star Wars. G3BGGW is een drieteenstrandloper die in mei 2013 op IJsland is geringd. Hij is helaas op 1 februari 2015 dood gevonden langs de weg naar strandpaal 9 op Texel. Wat deze vogel zo bijzonder maakt is dat hij niet alleen meerdere keren gezien is in de afgelopen 2 jaar, maar dat hij zelfs levend gezien was een dag vr zijn dood. Zijn sterfdag is dus heel nauwkeurig bekend, iets wat vogelonderzoeker Jeroen Reneerkens maar een paar keer heeft meegemaakt. Zulke kleine vogels worden bijna nooit teruggevonden als ze doodgaan, laat staan zo snel.
 • Vogelbescherming: help de vogels uit de knel
  Met veel vogelsoorten gaat het volgens de Nederlandse Vogelbescherming niet goed. De grutto, patrijs en ..., lees meer op Kanaal Planet
 • Zoektocht naar de Guus Meeuwis onder de vogels in Rosmalen
  ROSMALEN - Ruim 22.000 vogels vanuit de hele wereld strijden vanaf donderdag in Rosmalen om de wereldtitel. Mondial 2015, het grootste vogelevenement ter wereld wordt dit jaar georganiseerd door de Algemene Nederlandse Bond van Vogelhouders (ANBvV).
 • Zeker 500 tropische vogels gestolen uit schuur in Leende: ..
  LEENDE - Bij een inbraak in een schuur aan de Strijperstraat in Leende zijn bijna 500 Afrikaanse en Australische tropische vogels gestolen. De vogels zaten in verschillende volires en zijn per stuk ongeveer tussen de twaalf en vijftig euro waard.
 • Wie heeft de mooiste vogel van het land?
  Bijna 23.000 vogels uit 21 verschillende landen doen mee aan de wereldkampioenschappen in de Autotron Rosmalen.
 • Nederland heeft de mus, Breda de koolmees
  BREDA - Over heel Nederland is de huismus de meeste getelde vogel tijdens de Nationale Tuinvogeltelling van de Nederlandse Vogelbescherming. In Breda werd de Koolmees het meest geteld. De tweede plek was voor de huismus en de kauw eindigde als derde. Op 17 of 18 januari kregen vogelliefhebbers de opdracht om een half uur de vogels in de tuin te tellen. Vliegende vogels over de tuin telden niet mee. Het hoogste aantal vogels die tegelijkertijd in de tuin zaten moesten opgeschreven worden. In Breda hebben er 474 deelnemers meegedaan aan de Nationale Tuinvogeltelling. Er werden 927 koolmezen, 852 huismussen en 827 kauwen geteld in Breda. De tuinen van Bredanaren blijken vooral geliefd bij merels, koolmezen en roodborstjes. Opmerkelijk is dat uit de telling blijkt dat in elke buurt van Breda andere vogels leven. Volgens woordvoerder Chris-jan van der Heijden zijn vogels kieskeurig over hun leefomgeving. ?Je merkt dat vogels ook hun voorkeur hebben voor een bepaalde wijk.? ?Wijken met...
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal